O nama

Najbolja produkcija u regionu sa Martin audio Longbow sistemom AUDIO KONSTRUKTOR. Specijalizovana firma za tehničku realizaciju ozvučenja, rasvete i snimanja koncerata, privrednih, kulturnih i sportskih manifestacija, TV i filmskih programa, sajamskih nastupa, promocija, prezentacija, modnih revija i ostalih vrsta masovnih okupljanja. Nudimo kompletnu realizaciju i organizaciju posla: audio, video, light, konstrukcija, bina, montaža, prevoz, konsalting. Sve je počelo 1980. godine, kao što to obično i biva kada su velike stvari u pitanju, sasvim slučajno. Kao jedan od osnivača tada najpopularnije pank grupe PEKINŠKA PATKA, a sada direktor i vlasnik ove firme dipl.ing. Sreten Kovačević, želeo je dobro ozvučenje za svoje javne nastupe. Kako niko nije mogao da ispuni njegove visoke zahteve, kupio je jedan manji sistem za razglas i tu počinje naša priča.

Od samog starta AUDIO KONSTRUKTOR ide putem inovacija. Osnovni motiv bila je, pre svega, potreba za drugačijim pristupom ozvučavanju koje je bilo u rukama neškolovanih amatera sa empirijskim pristupom problemu. Sa visokim stručnim i muzičkim obrazovanjem i iskustvom, vrlo brzo se uklapamo u svetske standarde. Odbacujemo svaku pomisao na kopiranje i pravljenje kojekakvih zvučnika i pojačala i uočavamo jedini put kojim ova firma treba da se kreće uvek u svetskom tehnološkom vrhu.

Kao rezultat permanentnog obrazovanja i kontakta sa stranim firmama, javlja se i saradnja sa kompanijom BOSE, sa kojom 1989. kao prva privatna firma iz Jugoslavije, sklapamo distributerski ugovor. Iste godine svoju prodajnu paletu, dopunjujemo proizvodima kao što su CREST- pojačala i SOUNDCRAFT miksete. Te 1989. započinjemo rad sa prvim originalnim sistemom za ozvučavanje u Jugoslaviji, sastavljenim od komponenti već pomenutih firmi.Uvek u korak sa tehnološkim dostignućima, 1992. uvozimo i prvi originalni TURBOSOUND sistem snage 6kw i nastavljamo da krčimo put kvalitetnom zvuku – kako prodajom vrhunskih proizvoda, tako i uspešnom tehničkom realizacijom programa različitih sadržaja. Godine 1995. AUDIO KONSTRUKTOR uspostavlja saradnju sa kompanijom MARTIN AUDIO, koja je pionir, utemeljivač i vrh svetskih standarda u audio svetu. Po prvi put u Srbiji i Crnoj Gori 2003. godine iz ove firme oglasio se i LINE ARRAY sistem kao vrhunac audio tehnologije. Što se tiče rasvete i tu smo pioniri u uvodjenju novina: prvi smo imali kompletan DMX sistem za digitalnu kontrolu rasvete uključujući i SGM HMI 1200 skenere. Sada smo vlasnici još boljih: CLAY PAKY je nadmašio sva očekivanja!

Naš ponos su i ljudi koji rade u ovoj firmi i svi oni koji su iz ove firme izašli sa puno entuzijazma i planova za budućnost. Mnogo ulažemo u edukaciju, kako zaposlenih tako i menadžmenta, a to nam je jedan od prioriteta i za budućnost. AUDIO KONSTRUKTOR je jedina firma u SCG koja se može pohvaliti kompletnom originalnom opremom po svetskim standardima i jednostavno je bez konkurencije na tržištu Srbije i u okruženju.

 

Komentari

komentara