OUTdoor Led ekran za savršenu prezentaciju

Led ekran OUTdoor namenjen savršenoj prezentaciji (uz rasvetu i ozvučenje koje ne prekida, ne pucka, ne krči i ne zuji). ,,Čoveče pa na ovom ekranu se sve zapravo vidi! A da ne pominjem da sam oduševljen kako ste ozvučili sve što smo tražili. Kad bi samo znao koliko puta smo iznajmljivali tehniku koja nam je donela više stresa nego što je pomogla da reklamiramo proizvod i poboljšamo imidž. Hvala beskrajno...“   U izjavama naših klijenata najbolje je opisana razlika usluge i tehnologije koju mi nudimo u odnosu na sve druge. Zašto je važno da je to outdoor ekran i kvalitetno ozvučenje?

Zašto je važno da je to OUTDOOR ekran? Zato što mu je slika jednako izražajna i unutra i na otvorenom – i pri direktnoj i najjačoj sunčevoj svetlosti ovaj tip ekrana ima savršenu sliku i osvetljaj. To isto važi i za hale, kao što je Beogradski sajam, koje su izložene intenzivnoj dnevnoj svetlosti, sa puno staklenih površina. Podrazumeva se i da takav ekran radi i u najtežim vremenskim uslovima – kiša i sneg. Iz tehnološke perspektive valja napomenuti da je ovo ekran poslednje generacije: lagan je, brzo se montira i izuzetno je pouzdan. Rezolucija 4.8mm garantuje vidljivost i najsitnijih detalja u Power Point prezentacijama, kao i izuzetnu video reprodukciju. Visok refresh rate doprinosi kvalitetu projekcije a fotografisanje događaja mobilnim telefonom daje identičnu sliku kakvu vidimo golim okom – bez smetnji koje su uobičajene kod nenamenskih eklrana lošeg kvaliteta (pruge, black out, podrhtavanja i sl.). Takve fotografije spremne su za distribuciju na društvenim mrežama bez posebne dorade. U odnosu na video projekcije led ekran pruža bolji osvetljaj, ne smetano korišćenje i bezgraničnu mogućnost pozicioniranja u prostoru,  prezenter može da stoji ispred ekrana i da ne pravi senku. 

Što se tiče zvuka, ne treba ni napominjati da je u paketu neophodno obezbediti savršen signal, kvalitetne bežične ili žičane mikrofone i press box. Martin audio CDD Live zvučnici pružaju apsolutnu garanciju kvaliteta. 

Komentari

komentara