Konkurs za mlade bendove

Otvoren je konkurs za mlade neafirmisane bendove od kojih će najbolji nastupiti na tradicionalnom „Novosadskom uranku“ koji se svakog 1. maja održava u Limanskom parku. Konkurs traje do 15. aprila. Konkurs organizuju „Audio Konstruktor“ i Radio 021, a svi zainteresovani treba da pošalju kratku biografiju benda i jedan demo snimak na mejl konkurs@021.rsTradicionalna manifestacija čiji je cilj afirmacija  mladih bendova, podržana je od strane Uprave za kulturu grada Novog Sada.

Napominjemo da u obzir dolaze sve forme izvođenja i nije neophodno da to bude autorski rad – važan je kvalitet izvođenja muzike. Pored toga što će imati priliku da nastupe na velikoj bini opremljenoj najboljom tehnikom u Srbiji, svaki bend će na poklon dobiti snimak svog nastupa u najkvalitetnijoj produkciji. Planirano je da odabrani bendovi sviraju od 10.00 do 13.00 časova u Limanskom parku, 1. maja 2019. godine.
Urbana proslava Prvog maja je događaj koji je postao simbol Limanskog parka, a organizator je i ove godine „Audio konstruktor“, uz podršku Radija 021.  

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Kovačević Sretena na 063 505270 ili putem mejla kovacevicsreten@gmail.com

Komentari

komentara